Food Science Sweden

Menu

Skip to content
  • Start
  • About FSS
    • About Food Science Sweden
    • Organisation
  • LiFT Graduate School
    • About LiFT
    • The Students
    • Industrial Relevance
    • Scientific Excellence
    • Admission
    • New information
  • Cooperation
    • Cooperation
  • Outreach
    • Business sector and authorities
  • Activities
    • Activities
    • FSS Conference 2022
  • Publications
    • Publications by year
    • Updates
    • Highlights
  • Links
  • Contact
  • ENG
  • SWE
Meny

Open position at RISE

Interested in working in multidisciplinary projects related to food and materials? Check out the open position at RISE, Gothenburg: https://www.jobs.net/jobs/rise/en-gb/job/Sweden/Experimental-specialist-in-Materials-Science/J3Q00966BND0K1WF16L/

HighlightsNews archive →

  • Registration open for Food Science Sweden conference 15th of March 2022

    Learn about on how we can improve precision in food production and consumption (behaviour, sensory, and health) using data driven approaches. Including presenters from both industry and academy. In addition, at the conference you will get the latest findings in food science by listening to PhD-students within the national graduate

  • Save the date for the digital edition of The Food Science Sweden Conference ”Data Driven Food Research & Innovation”

    Learn about on how we can improve precision in food production (from farm to table) and consumption (behaviour, sensory, and health) using data driven approaches. Including presenters from both industry and academy. In addition, at the conference you will get the latest findings in food science by listening to PhD-students

  • Ny styrelseordförande

    Robert Brummer, Örebros universitet, är vald till ny styrelseordförande för Food Science Sweden . Uppdraget gäller från och med januari 2022.

  • Food Science Sweden deltar i Formas utlysning Centrumbildningar för hållbarhet och konkurrenskraft i livsmedelssystemet

    Food Science Sweden, med Lunds Universitet som huvudsökande, har påbörjat ansökningsarbetet till Formas utlysning Centrumbildningar för hållbarhet och konkurrenskraft i livsmedelssystemet. Utlysningens syfte är att möta näringslivets behov av kunskap för omställning till ett hållbart och konkurrenskraftigt livsmedelssystem genom två till tre tvärvetenskapliga centrumbildningar för behovsmotiverad forskning. I kriterierna för

  • Ny forsknings- och innovationsagenda lanserad av Sweden Food Arena!

    Det finns en stor potential för livsmedelssektorn i Sverige, skriver Sweden Food Arena i samband med lanseringen av sin forsknings- och innovationsagenda den 2 juni. Med den nya agendan, som hela den svenska livsmedelskedjan står bakom, vill Sweden Food Arena inspirera till att tänka nytt, tänka stort och att tänka

Follow us:News archive →

  • LinkedIn
  • RSS

Food Science Sweden | Department of Chemical and Biological Engineering, Chalmers | SE 412 96 Göteborg, Sweden