Food Science Swedens styrgrupp
Food Science Swedens styrgrupp består av representanter från våra medlemsorganisationer, verksamhetsledare, kommunikatör samt studierektorer från forskarskolan LiFT.
Food Science Swedens styrgrupp är ansvarig för verksamheten, inklusive forskarskolan LiFT. Styrgruppen består av en representant från respektive partnerorganisation, verksamhetsledare och kommunikatör. Styrgruppen kan adjungera ytterligare personer från näringsliv, forskningsfinansiär, myndighet eller liknande. Ordförandeposten roterar vartannat år.
Medlemmar i Food Science Sweden’s styrgrupp
Chalmers
Malin Barman
Senior forskare, Livsmedelsvetenskap, Life Sciences på Chalmers och studierektor för LiFT forskarskola.
Skicka ett meddelande till Malin
Richard Landberg
Professor i livsmedelsvetenskap och avdelningschef för Livsmedelsvetenskap, Life Sciences, på Chalmers.
Skicka ett meddelande till Richard
KTH
Anna Hanner
Universitetslektor på division polymera material på KTH och studierektor för LiFT forskarskola.
Skicka ett meddelande till Anna
Francisco Vilaplana
Chef för KTH Food och ordförande för Food Science Sweden.
Skicka ett meddelande till Francisco
LTH
Federico Gomez
Forskare på LTH.
Skicka ett meddelande till Frederico
Jeanette Purhagen
Forskare på LTH och verksamhetsledare för Food Science Sweden.
Skicka ett meddeande till Jeanette
Karolina Östbring
Universitetslektor, Avdelningen för livsmedel och läkemedel på LTH och studierektor för LiFT forskarskola.
Skicka ett meddelande till Karolina
Livsmedelsföretagen, Li
Elisabet Rytter

Nutritions- och forskningsexpert på Livsmedelsföretagen (Li).
Skicka ett meddelande till Elisabet
RISE Research Institutes of Sweden
Petra Forsblad
Kommunikationsspecialist på RISE Research Institutes of Sweden och för Food Science Sweden.
Skicka ett meddelande till Petra
Karin Östergren
Senior forskare och projektledare på RISE och adjungerad professor vid Institutionen för Livsmedelsteknik vid Lunds Universitet.
Skicka ett meddelande till Karin
SLU
Galia Zamaratskaia
Universitetslektor vid Institutionen för molekylära vetenskaper på SLU, Matens strukturer och egenskaper.
Skicka ett meddelande till Galia
Annsofie Wahlström
Vicerektor för samverkan och miljöanalys på SLU.
Skicka ett meddelande till Annsofi
OrU
Robert Jan Brummer
Professor, institutionen för medicinska vetenskaper, på OrU.
Skicka ett meddelande till Robert
Tatiana Marques
Universitetslektor, Institutionen för medicinska vetenskaper, på OrU och studierektor för LiFT forskarskola.
Skicka ett meddelande till Tatiana